Cormier: Važnije mi je prebiti Jonesa nego uzeti titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2014 13:00h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier nije se mogao žaliti zbog svog medijskog statusa ni u ranijim mjesecima, ali otkako je uskočio u meč protiv Jona Jonesa te zahvaljujući ozljedi Alexandera Gustafssona postao izazivač za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji mediji ne prestaju prenositi svaku njegovu rečenicu.

U jednom od svojih posljednjih medijskih istupa Cormier je otkrio čime se vodi u pripremama za ovu borbu, odnosno da mu nije bitna sama titula prvaka, koliko prilika da može postati "čovjek koji je prebio Jonesa" i tako ostati upamćen.

"Postati prvak UFC-a meni znači praktički sve. Bit će to vrhunac moje sportske karijere, vrhunac mog života. Jednog dana kad pogledam iza sebe želim reći kako sam postigao sve što sam htio", rekao je Daniel.

"No, ima tu još nešto… Pogledajte Chrisa Weidmana. On je sad zvijezda jer je pobijedio Andersona Silvu. Važno je pobijediti i prebiti onoga koga se smatra nepobjedivim. Jones je svoj pojas branio sedam puta, ljudi ga smatraju najboljim P4P borcem svijeta. Zbog toga mi je bitnije da ga sredim kako bih mogao zauzeti njegovu poziciju", dodao je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI