Cormiera motivira Gustafssonova mentalna slabost

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2015 22:22h Autor:

Alexander Gustafsson

Daniel Cormier svog idućeg protivnika smatra mentalno slabom osobom. Kaže kako su Gustafssonova razmišljanja o umirovljenju njega dodatno napunili samopouzdanjem.

Nisu MMA fanovi jedini koji su bili iznenađeni odabirom protivniku za prvu obranu naslova prvaka Daniela Cormiera. Alexander Gustafsson dolazi iza teškog poraza. Pred svojim navijačima je izgubio od Anthonya Johnsona te je cijela situacija posebno iznenadila Daniela Cormiera, upravo zbog onoga što se dogodilo nakon te borbe.

"Moram priznati kako me je iznenadilo što se borim protiv njega, posebno zbog načina na koji je izgubio od Anthonya Johnsona. No, meni odgovara da za protivnika imam borca koji je doživio ono što je Gustafsson tad doživio. Jer on nije bio uništen samo u borbi. On je javno izjavio kako ozbiljno razmišlja prestati se boriti i posvetiti se nečemu drugom", prokomentirao je Cormier odabir protivnika.

Kao da je zaboravio ono što se događalo u tunelu nakon poraza od Jona Jonesa, Cormier je nastavio "soliti" pamet svom švedskom borcu, koji će mu početkom listopada pokušati oduzeti titulu.

"Da bi uspio u ovom sportu, moram biti u njemu u potpunosti, a ne jednom nogom izvan njega. Cijela ta situacija i njegova razmišljanja su me još više napunili samopouzdanjem. Kad si poražen ne misliš se povući, nego te to treba motivirati da radiš još jače nego do tad", rekao je.

Na kraju je završio jednom rečenicom, kojom je pokušao iznijeti svoj stav. Lako je tako kad si prvak i misliš da si na vrhu svijeta: "Puni me samopouzdanjem to što je on razmišljao da se više nikad ne bori i bio bi potpuno u redu. Ja nisam takav, ja bih odmah tražio borbu!"

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI