Correia: U meni se krije ratnica, spremna sam za naslov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2015 10:02h Autor:

Bethe Correia

Bethe Correia bit će sljedeća koja će pokušati skinuti s trona UFC prvakinju u bantam kategoriji Rondu Rousey i kako sama izjavljuje spremna je to učiniti.

Meč i Rousey. vs Correia održat će se 1. kolovoza na UFC-u 190. Correia će u njega ući bez poraza jer u dosadašnjih je devet mečeva ostvarila devet pobjeda. Od ulaska u UFC ima tri pobjede, a sad ju očekuje najveći ispit karijere koji njene prethodnice nisu uspjele proći. Brazilka je pak uvjerena da je upravo ona ta koja će prva pobijediti Rondu Rousey.

"Rođeni sam borac i u meni se krije ratnica. Mislim da je vrijeme da se pokaže da Ronda nije to što ona misli. Znam da pobjeđuje, ali isto je tako pokazala puno rupa tijekom svojih borbi.", rekla je Correia.

"Spremna sam postati nova prvakinja. Ovo nije samo borba za naslov. Ona želi ostati nepobijeđena, ne želi izgubiti. Znam da mrzi gubiti, ali i ja također. Nisam psihološki pripremljena da gubim. Mislim da nitko nije. Zato ću sve učiniti da tako bude."

UFC 190 održat će se 1. kolovoza u Rio de Janeiru, a za taj je događaj zasad potvrđena i borba Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI