“Cowboy” Cerrone: Cotea ću nokautirati u drugoj rundi, a onda bih se volio boriti na UFC-u 200 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2016 12:17h Autor:

Donald Cerrone

Donald “Cowboy” Cerrone ovog će vikenda na Fight Night 89 priredbi u Ottawi po drugi put kročiti u oktogon kao borac velter kategorije. Pred njim je nimalo jednostavan zadatak u obliku iskusnog veterana i bivšeg izazivača Patricka Cotea.

“Ovo će biti pravi test za mene u velteru. Patrick je veliki dečko tako da ću vidjeti kako se nosim s krupnijim borcima i težinom. Bit će zabavno.”

Iako je “Cowboy” izuzetno vješt u parteru, čemu svjedoči pobjeda trokut gušenjem u posljednjem nastupu, svatko tko je gledao njegove mečeve zna da Cerrone preferira borbu u stojci.

“Rado ću se boriti s njim na nogama. Volim to, najdraži dio ovog sporta mi je stand up. Tako da nemam nikakvu posebnu taktiku što je čudno budući da me trenira Greg Jackson koji je pravi taktičar, ali Greg vjeruje da sam bolji od većine u svim segmentima tako da mi dopušta da budem “Cowboy” i radim svoju stvar.”

Cerrone vjeruje kako će se Cote istrošiti u uvodim rundama što će mu otvoriti mogućnost za nokaut.

“Pobijedit ću nokautom u drugoj rundi. Ja sam spor u početku borbe tako da će se on vjerojatno zaletiti na mene i vršiti pritisak, ali mislim da će se samo izmoriti i onda ću raditi s njim što god želim.”

Budući da je jedan od najaktivnijh boraca u organizaciji, uz što je ovisnik o avanturama i novim izazovima, Cerrone je nakon Cotea voljan uskočiti na UFC 200 ako mu se za to ukaže prilika.

“Ne znam što je sljedeće za mene. Volio bih biti na UFC-u 200. Ja živim u trenutku i ako mi se ukaže prilika da radim nešto zabavno ja ću je iskoristiti jer živim na taj način.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI