Cowboy Cerrone oduševio MMA svijet fair play potezom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2018 19:55h Autor:

Donald Cerrone i Yanci Medeiros

Serijal imena “Zašto volimo Donalda Cerronea?” dobio je novu epizodu nakon borbe protiv Yancia Medeirosa, a u pitanju je fair play potez u situaciji kada Kauboj nije htio iskoristiti situaciju do koje je došlo nesretnim slučajem.

Riječ je o situaciji koja se dogodila sredinom prve runde, ujedno i sredinom borbe. Borci su bili u jednoj lakšoj izmjeni, nakon koje Yanci Medeiros gubi ravnotežu i pada na pod. Ubojiti instinkt većine boraca bi tu doveo do toga da isti odmah navali na svog protivnika na podu, no ne ako se zovete Donald Cerrone.

Naime, Kauboj je primijetio kako je do pada došlo jer se Yanci okliznuo, nakon čega mu je dao znak da se ustane. Yanci je zahvalio na tome te su se njih dvojica zagrlili i pozdravili, kao što su napravili i na samom početku borbu. Odmah nakon toga nastavili su raditi ono zbog čega su došli, boriti se s namjerom da jedan drugog nokautiraju, u čemu je na kraju uspio Cerrone.

Jednostavno, treba ovom momku, pravom primjeru borca, još jednom čestitati na nečemu ovakvom, ali i Yanciu zajedno s njim, na pružanju pravog primjera ponašanja i međusobnom borilačkog poštovanja, i to tijekom cijelog tjedna u Austinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI