Cruz namjerava Dillashawu dokazati da nije najbolji na svijetu, niti je ikad bio

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2015 19:03h Autor:

Dominick Cruz

Bivši UFC-ov prvak u bantam kategoriji, Dominick Cruz, zbog nove ozljede je ostao bez prilike za povratak pojasa u svoje vlasništvo, no volja i želja za povratkom su jači nego ikad. Kaže kako će dokazati TJ-u Dillashawu da zapravo nikad nije bio najbolji na svijetu.

Cruz se prošle godine vratio nakon (pre)dugog odsustva iz kaveza, koji je uzrokovala ozljeda ligamenata koljena i u prvom nastupu oduševio protiv Takeye Mizugakija. Ta predstava donijela mu je instantnu priliku za povratak pojasa u svoje vlasništvo, no bez nje je ostao nakon ozljede drugog koljena.

Sad je na još jednom dugom oporavku, ali želja za povratkom je jača nego ikad. Sve ga više to što smatra da TJ Dillashaw nije pravio prvak, niti da zaslužuje pojas. Jedva čeka povratak i borbu koju je trebao imati na rasporedu.

"Upravo to što želim je automatski napad na Dillashaw ili tko god bude imao titulu, čim se oporavim. Mislim kako će ju Dillashaw zadržati, a onda ću mu ja pokazati da nikad nije bio najbolji, da nikad nije bio prvak."

Ipak, ozljeda nije laka, treba dug oporavak, bez ikakvih napora. Već nedavno je Dominick rekao kako se nada vratiti treninzima već krajem ljeta, a kakve su zapravo šanse za to, pobliže je objasnio:

"To je moj cilj i pratit ću ga. Mislim kako je moguć takav povratak, jer ljudi s istom ozljedom, s kojima sam razgovarao, su se vraćali baš u tom vremenskom roku. Mislim kako sam sposoban za to, jer sam već jednom dokazao da se moje tijelo može oporaviti kad sam potpuno slomljen, pa čak da mogu postati još bolji nego što sam bio ikad."

Cruzov profesionalni skor je 20-1, a jedini borac koji ga je savladao bio je Uriah Faber, u borbi za WEC naslov prvaka u perolakoj kategoriji. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI