Cub Swanson oženio jednu od najljepših žena MMA svijeta (FOTO)

UFC 03.06.2018 10:16h Autor:

Kenda Perez i Cub Swanson

Jedan od najboljih boraca svijeta u perolakoj kategoriji, Cub Swanson, uplovio je u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom partnericom, voditeljicom emisija vezanih uz MMA, Kendom Perez.

34-godišnji Cub i godinu dana mlađa Kenda su već godinama u vezi, a prošlog ljeta rodila im se kći. Kenda je sada ponovno trudna te su njih dvoje odlučili svoju vezu ozakoniti brakom, prije nego drugo dijete stigne na svijet te su to sada službeno i učinili te se time pohvalili putem društvenih mreža.

Swanson je nedavno dobio novi UFC ugovor, a u svom posljednjem nastupu nije uspio savladati Frankiea Edgara u njihovom revanšu te je trenutnu unutar niza od dva poraza, a prije tog je slavio u četiri uzastopna nastupa. U UFC-u je do sada ostvario deset pobjeda i pet poraza te je stalni član Top 10 poretka kategorije do 66 kilograma.

Kenda Perez se na ekranu prvi put pojavila kao voditeljica emisije o Prideu, da bi s vremenom došla i do UFC ugovora te često surađuje s najvećom svjetskom promocijom. Mnogi su je možda primijetili na Fight Night u Zagrebu, gdje je također bila službenom dužnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI