Cummins uvrijeđen od strane Jonesa, želi Rumblea za idućeg protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2014 18:42h Autor:

Patrick Cummins

Patrick Cummins osjetio se uvrijeđen kad ga Jon Jones nije spomenuo među respektabilnim protivnicima koje je Cormier savladao. Također, izrazio je želju da se u idućoj borbi sastane s Anthonyem Johnsonom.

Patrick Cummins (6-1, 2-1 u UFC-u) nastavlja koristiti svaku priliku da bude u medijima i žiži zbivanja. Tako se osjetio uvrijeđenim nakon što ga Jon Jones, u jednoj izjavi, nije naveo među respektabilnim protivnicima koje je Daniel Cormier do sada savladao.

"Zapravo mi se sviđa to što me Jon Jones smatra protivnikom koji prihvati borbu u kratkom roku i bude laka žrtva, jer se naravno nadam da ću biti kandidat za pojas. Dakle, ako će me podcjenjivati, to je sjajno za mene, jer će mu se to vratiti na najgori mogući način", rekao je Cummins.

Patrick također ima želju koga bi volio vidjeti kao svog idućeg protivnika. Ovaj bivši hrvač puca podosta visoko: "Nakon što smo pogledali posljednju borbu Anthonya Johnsona, ja i moj trener smo se pogledali i rekli kako želimo borbu s njim. Mislim kako mi odgovara takva vrsta protivnika."

Ima i plan kako bi se mogao nositi protiv Rumblea. "On je eksplozivan momak i vidjeli smo što je napravio Nogueiri u prvoj minuti. No, ja mislim kako mogu izdržati taj prvi nalet te mislim kako je kondicija na mojoj strani. Još uvijek mislim da će pasti ako ga se malo jače "pritisne" i mislim kako bi mogao imati iste probleme koje je imao dok se borio u kategoriji do 77 kilograma. Ja ću biti borac koji će iskoristiti te slabosti", objasnio je.

Cummins je u UFC-u, nakon poraza od Cormiera, ostvario dvije uvjerljive i dominantne pobjede i sad čeka protivnika protiv kojeg bi mogao doći do treće pobjede u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI