Cung Le: Borba s Bispingom za mene je "Superfight"

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2014 21:06h Autor:

Cung Le i Michael Bisping

UFC će po drugi put ove godine posjetiti Macau, a u glavnoj borbi eventa, koji je na rasporedu u subotu, sastaju se Michael Bisping i Cung Le, koji od ove borbe jako puno očekuje.

Cung Le (9-2, 2-1 u UFC-u), iako ima 42 godine, još uvijek izgleda i djeluje kao mlad borac. Pred njim je velik izazov, borba protiv Michaela Bispinga i to u kineskoj pokrajini Macau, gdje je Le velika borilačka, ali i filmska zvijezda.

"Mislim kako će to biti sjajna borba za fanove", rekao je Le te dodao: "Ne sumnjam kako će on krenuti svom snagom i htjeti se potući. On djeluje jako dobro, a mene su moje posljednje tri borbe malo oštetite, jer mi je došla ozljeda za ozljedom. No, ovog puta sam u potpunosti spreman i zdrav. Ako izgubim, to će biti zato što je on bolji borac od mene. No, ne planiram izgubiti"

U Macau je Le, na neki način, kod kuće. I ovo mu neće biti prvi nastup tamo, a sjetio se kako je bilo u prvom posjetu toj divnoj pokrajini. "Biti ovdje mi je uistinu posebno jer sam sudjelovao u glavnog borbi prvog UFC-a koji se održao ovdje. Borio sam se protiv Richa Franklina. Izuzetno me zanima što mogu napraviti i koliko ću biti dobar sad kad sam na 100 %. Odgodio sam par snimanja filmova samo zbog ove borbe, nisu bile neke glavne uloge, ali sam se želio u potpunosti posvetiti samo ovome."

Le je također navikao nastupati i u glavnim borbama. "Volim biti u glavnoj borbi i drago mi je tako. Isto tako volim super borbe, a borba s Bispingom za mene je uistinu Superfight", objasnio je.

Bisping je poznat po dugom jeziku, za razliku od Lea, koji rijetko kada nešto govori o svom protivniku prije borbe. Na pitanje o toj Bispingovoj karakteristici rekao je uz osmijeh: "Znam da je on takav, a ja nisam, no namjeravao sam angažirati Chaela Sonnena, da mi pomogne oko toga, no na kraju ipak nisam".

Leu će ovo biti prva borba nakon gotove dvije godine i sjajnog nokauta protiv Richa Franklina, na istom mjestu gdje će uči u kavez i u subotu protiv Bispinga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI