Cung Le: Toliko sam ga jako udario da me rame zaboljelo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2012 10:19h Autor:

Le VS Franklin

Cung Le najavio je da nakon sjajne pobjede nad Richom Franklinom u Makau odlazi na mali odmor, a otkrio je i da ga je prilikom pogađanja krošeom čak zaboljelo rame koliko je udarac bio snažan.

UFC on Fuel TV 6 jučer nam je predvečer po našem vremenu pružio jedan od najljepših nokauta ove godine koji smo imali priliku vidjeti na priredbama najbolje svjetske MMA organizacije, a jedna izjava Cunga Leja nakon meča potvrđuje o koliko se silovitom krošeu radilo. "Kad sam ga pogodio, osjetio sam kako mi je trznulo u ramenu i čak me zaboljelo. Bilo je tu jako puno adrenalina", rekao je Le.

"Ovo je poput sna, osjećam se kao da sanjam. Uočio sam da Franklin tempira udarce, tako da sam ga čekao za svoj udarac i onda bacio široki desni kroše, posrećilo mi se i pogodio sam", pojasnio je dodatno svoju pobjedu vijetnamski borac.

"Želio bih se zahvaliti svom treneru Scottu koji je napustio svoju familiju na tri mjeseca zbog mene kako bi radio sa mnom i brinuo se o meni. Zahvalan sam što sam na prvoj priredbi UFC-a u Kini, hvala Dani i Lorenzu na prilici da nastupim u glavnoj borbi večer i, naravno, hvala Joeu Silvi. Želim zahvaliti svima", nizao je zahvale očito oduševljeni Le.

40 godina su već Leju, pitanje je koliko se još dugo može natjecati na najvišoj razini. "Volim MMA, volim se boriti i to ću raditi dok god budem mogao. No, osjećam da mi vrijeme curi i potrudit ću se dati svoj maksimum. Sad ću otići na mali odmor da mi tijelo zacijeli, a onda ponovno početi trenirati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI