Cyborg: Lorenzo me unajmio, dolazim po tebe Ronda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2015 12:26h Autor:

Cris Cyborg

Brazilka Cris Cyborg je još u srijedu natuknula potpis ugovora s elitnim UFC-om te je pritom direktno priprijetila Rondi Rousey: Dolazim po tebe!

> KONAČNO: Cyborg potpisala za UFC, borba protiv Ronde u prosincu?!

Danas se već zna da je ponajbolja svjetska MMA borkinja Cris Cyborg potpisala za elitni UFC te da bi već u prosincu mogla napasti pojas u bantam kategoriji gdje stoluje Ronda Rousey.

Jučer je govorila između redova…

"Lorenzo me unajmio. Vratila sam se i stižem po tebe", ovo "po tebe" je dakako bilo upućeno UFC-ovoj prvakinji.

"Nakon te borbe ili ću se umiroviti ili ću otići u filmsku industriju ili ću pobjeći u muha kategoriju od nje, kao što je ona do sada bježala od mene. Da bi bila najbolja, moraš pobijediti najbolju", prijeti Brazilka američkoj prvakinji.

Naravno, prvo ona treba spustiti kilažu i iz pero kategorije spustiti se u bantam što sigurno neće biti lako.

Cyborg nije stala nego je i dalje nastavila s prijetnjama i potcjenjivanju Ronde…

"Dođi, dođi, trebaju dvije borkinje u ringu da bi se meč dogodio. Nemoj se bojati. Fanovi žele ovaj meč, a ti samo pričaš. Moraš poštovati njihovu volju. Žao mi je što si već izjavila da bi se voljela boriti protiv Gine Carano u pero kategoriji, a ne protiv mene", zaključila je Cyborg.

Na njezinu žalost, takve želje se neće obistiniti. Uvjet potpisu ugovora je bio da se Cyborg spusti u bantam kategoriju i testni dvoboj odradi u Invicti. Tek kada taj zadatak uspješno odradi, UFC će joj dati šansu protiv Ronde…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI