Cyborg prokomentirala kontroverznu odluku i odradila prvo sučeljavanje s de Randamie (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2017 11:08h Autor:

De Randamie i Cris Cyborg

Cristiane Justino, poznatija kao “Cyborg”, uživo je pratila glavnu borbu UFC 208 priredbe. Po mnogima najopasnija borkinja današnjice bi se vrlo lako mogla naći u poziciji prve izazivačice za novookrunjenu prvakinju Germaine de Randamie, a na potencijalni okršaj je već svojim pitanjima pokušao ukazati Joe Rogan prilikom intervjua s nizozemskom borkinjom.

Kako bi dodatno zagrijale fanove za ono što bi nas moglo očekivati, dvije su borkinje odmah po završetku eventa odradile svoje prvo sučeljavanje.

Osim sučeljavanja, Cyborg je dio vremena posvetila i Brettu Okamotu s ESPN-a, u čijem je društvu prokomentirala, po nekima, kontroverznu odluku.

“I mislila sam si da će ovo biti teška borba za Holly. Poznajem igru od Germaine i mislila sam da je Holly može pobijediti samo ako koristi hrvanje, ali nisam znala je li to u mogućnosti izvesti jer taj dio njene igre još uvijek nismo vidjeli. Ovdje nije bilo iznenađenja”, prokomentirala je Brazilka pa se osvrnula na udarce nakon zvona te konačnu odluku sudaca.

“Prvo nisam primijetila da je to bilo nakon zvona, no puno je ljudi tako govorilo. Holly je pala od tog udarca, moglo je to promijeniti rezultat. To je nokdaun, znate? Mislim da nije u redu ako je to Randamie učinila nakon zvona. Ne poštujem to, ali morala bih još jednom pogledati taj trenutak jer sam prvi put mislila da je to bilo za vrijeme zvona. Mislim da je Holm uputila više udaraca, ali nije joj puno njih sjelo na de Randamie koja je bacila manje udaraca, ali po licu od Holly možete vidjeti da je bila uspješnija. Ona se pokušavala hrvati  jer je osjetila snagu koju Randamie ima u stojci. Što se tiče druge situacije, mislim da nije imala zle namjere već je bila ljuta zbog ‘head kicka’ i možda se jednostavno nije mogla kontrolirati. Sve u svemu, mislim da je Randamie pobijedila.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI