Cyborg: Rondu bih u kavezu ubila

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 16:48h Autor:

Cris Cyborg

UFC-ova bantam prvakinja Miesha Tate izjavila je kako bi se voljela okušati u borbi protiv Invicta FC pero prvakinje Cris Cyborg, odnosno Cristiane Justino.  S druge strane, brazilska nokaut mašina u intervjuu za TMZ otkrila je da bi više voljela odraditi onu borbu koju čekamo već jako dugo, protiv Ronde Rousey. No i Tate smatra dostojnom protivnicom i dobrom natjecateljicom.

“To je lijepo. Ja i ona smo prvakinje i pružile bi odličnu borbu. I drago mi je da je jedna prvakinja rekla da se želi boriti sa Cyborg. Ona neće pobijeći. Profesionlaka je i bila bi to dobra borba.”

Koliko god je Miesha Tate profesionalana, čvrsta i srčana, ljudi i dalje žele vidjeti samo jednu žensku borbu. Onu između Cyborg i Ronde Rousey.

“Ne znam zašto se Ronda ne želi boriti samnom, možda se boji. Imala je puno prilika boriti se samnom, ali uvijek se skrivala, zbog pojasa ili toga da se ne bori u perolakoj. A mogla bi napraviti istu stvar kao McGregor i fanovima dati odličnu borbu.”

Da mora birati između Rousey i Tate, Cyborg bi izabrala bivšu prvakinju.

“Rondu, naravno (smijeh). Ronda i ja imamo iza sebe novelu, a novelu morate dovršiti. Svi bi gledali tu borbu. Da pitate fanove rekli bi kako žele vidjeti Rondu i Cyborg.”

Na pitanje kako završava njihova novela Justino je rekla sljedeće.

“Ubila bih je (smijeh).”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI