Dan Hardy spreman za povratak: Imam dokumentaciju od najboljih kardiologa u Britaniji

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2017 12:19h Autor:

Dan Hardy/Photo: Igor Mićić

Sve je spremno za povratak Dana Hardya borbama, nakon što je od britanskih kardiologa dobio potrebne nalaze te isti još samo moraju zadovoljiti liječnike UFC-a.

Hardyu je 2013. godine ustanovljena bolest Wolff-Parkinson-Whiteov sindrom, zbog kojega je morao prekinuti vrlo uspješnu MMA karijeru. Ipak, cijelo vrijeme je pokušavao s raznim terapijama, a u drugoj polovici prošle godine je potvrdio kako je napokon pronašao onu koja mu pomaže na pravi način.

Dokaz tome su ovi nalazi, za koje je javio nekim američkim MMA analitičarima te je sada još potrebno jedino da iste pregledaju liječnici UFC-a i Hardyu daju dozvolu za povratak nastupima.

34-godišnji “Outlaw” je svoju posljednju borbu imao u rujnu 2012. godine, kada je savladao Amira Sadollaha. Inače, njegov profesionalni skor je 25-10, dok je u UFC-u ostvario šest pobjeda i četiri poraza, s tim da se borio za naslov prvaka velter kategorije protiv Georgesa St-Pierrea. Iako je cijelu UFC karijeru bio velteraš, nedavno je izjavio kako mu se tijelo promijenilo te da se nakon povratka namjerava boriti u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI