Dana F White: Jebi se Ken Shamrock!

UFC 14.01.2012 11:04h Autor:

Ken Shamrock

Dana White je još jednom sasuo paljbu na ESPN i emisiju “Outside te Lines” koja će u nedjelju obraditi temu UFC-ova monopola i potplaćivanja boraca. Jedini borac koji se pojavljuje u emisiji je bivši šampion Ken Shamrock koji je već duže vrijeme u žestokoj svađi s čelnikom UFC-a.

Osim što se dvojac ne može organski podnijeti i međusobno se vrijeđaju preko medija, Shamrock je izgubio sudsku tužbu protiv UFC-a i Zuffe i još uvijek duguje novac za troškove tog suđenja. White otkriva da su reporteri ESPN-a pokušali kompromitirati promociju i preko drugih boraca, no to im nije uspjelo.

“Pokušali su razgovarati s mnogo drugih boraca. Oni su nas zvali i govorili da je ESPN kod njih. Jedan od njih je i Matt Serra. Rekao je da su bili kod njega, krenuli s intervjuom, no kada im se nije svidjelo što priča, ugasili su kamere i otišli. To nam je reklo nekoliko boraca”, objašnjava White za MMAJunkie i dodaje:

“Morali su ići tako daleko da nađu Kena Shamrocka koji je tri puta pao na doping testu prije nego što je otišao iz UFC-a. Nisu mogli naći časnijeg, iskrenijeg i boljeg borca od Kena Shamrocka? Njega ne poštujem niti jednu mrvicu. Mislim da je on odvratno ljudsko biće.”

White je objasnio neke stvari o Shamrocku iz svog kuta gledanja…

“On nam duguje novac za sudske tužbe. Znate li što smo sve napravili za njega? Kada je došao bio je potpuno bez novaca. Imao je problema s porezima, a njegovo koljeno je bilo ozlijeđeno. Riješili smo mu koljeno, riješili njegove probleme s porezima i dali smo mu novac. Doslovce smo mu dali novac. 60 tisuća dolara smo mu poklonili da se ponovno digne na noge. U zadnje dvije borbe za UFC je zaradio 2.5 milijuna dolara”, otkriva White i zaključuje:

“Jebi se Ken Shamrock!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI