Dana White: Braći Diaz cijelo vrijeme nudimo borbe, a oni ih samo odbijaju

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2017 20:02h Autor:

Nate Diaz i Dana White

Ukoliko se pitate zašto se nikako ne pojavljuje vijest o idućoj borbi nekog od braće Diaz, odgovor je u tome da je to jedino njihova odluka, budući da su obojica do sada odbili svaku ponudu s kojom im je UFC pristupio.

Nešto više o tome rekao je Dana White koji je također svako malo pod paljbom upita o tome kada ćemo Nicka ili Natea moći gledati u oktogonu. I on bi najradije htio da može dati konkretan odgovor, no njega nema na vidiku.

“Neprestano Nateu i Nicku nudimo borbe, no oni apsolutno svaku ponudu odmah odbiju. Niti jednom mi nisu rekli nikakav razlog niti izrazilo što žele. Jednostavno odbiju borbe, kažu kako to nije ono što ih zanima”, rekao je White na još jedno pitanje na tu temu.

Jedina ideja koja mu pada na pamet je u vezi Natea, a to je ta da on čeka priliku da se po treći put susretne s Conorom McGregorom, ovog puta za titulu prvaka lake kategorije:

“Tko zna, možda je to situacija s Nateom. No, znate kako Conora nema, kako se ne bori trenutno. Osim toga, Conor ima nebrojeni broj opcija za idućeg protivnika.”

Ipak, ako nešto možemo izvući iz čestih izjava McGregorovog trenera Johna Kavanagha, to je želja njihovog tima da upravo Nate Diaz bude prvi izazivač, nakon što McGregor odluči braniti titulu prvaka. Ranking ne govori tako, no kada je u pitanju Conor McGregor, ranking nikada nije predstavljao neku referencu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI