Dana White želi meč Dos Santos vs. Overeem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2015 20:30h Autor:

JDS i Overeem

Alistair Overeem je na UFC-u 185 pobijedio Royja Nelsona i sada plovi na nizu od dvije pobjede. Predsjednik UFC-a, Dana White, želi vidjeti "Reema" u kavezu protiv bivšeg UFC prvaka, Juniora Dos Santosa.

Overeem je fenomenalno izgledao u meču s "Big Countryjem". Bio je smiren, opušten, nije srljao te je precizno udarao, ali je White ipak našao zamjerku.

"Ovo je bila jedna od boljih Alistairovih izvedbi u cijeloj njegovoj karijeri.", osvrnuo se Dana na meč s UFC-a 185. "Samo mu je falilo malo 'killer instinkta'. Ozlijedio je Royja u jednom trenutku. Ne voli ulaziti u rizične situacije, ali je izgledao dobro večeras."

White je izjavio kako je Overeemov meč protiv JDS-a logičan izbor, no treba pitati i Nizozemca što misli o toj mogućnosti.

"Sviđa mi se. Volio bih to vidjeti, ali pitanje je sviđa li se to i Overeemu?", izjavio je predsjednik UFC-a.

Razlog Whiteovom cinizmu u Alistairovom slučaju je Nizozemčevo odbijanje meča protiv Dos Santosa 2014., iako se Overeema opravdao ozljedom rebara.

Prije toga se dvojac trebao boriti za titulu prvaka na UFC-u 146 koji se održao 26. svibnja 2012. u Las Vegasu, no Overeem je pao na doping testu, a zamijenio ga je Frank Mir.

Treća sreća?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI