Dana White: Frank Shamrock je idiot i volio bih ga prebiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2012 07:02h Autor:

Dana White

Dana White ljut je zbog toga što se pridaje pažnja izjavama Franka Shamrocka, koji je ga je optužio da je kreten i nasilnik. UFC-ov predsjednik nije ostao dužan na te napade…

Subota i nedjelja bila su prilično dosadni dani za UFC-ove fanove s obzirom da nije bilo nikakve priredbe, pa su tih dana za promjenu imali vrlo malo vijesti, a među zanimljivije je svakako spadao napad Franka Shamrocka na Danu Whitea.

Nekadašnji UFC-ov borac nezadovoljan je što ovih dana neće postati član UFC-ove kuće slavnih kao što to postaje Tito Ortiz ili kao što je to još prije postao njegov brat te je optužio Danu da je kreten i nasilnik, a dodao je i da bi ga volio sresti u mračnoj ulici.

UFC-ov predsjednik, naravno, nije ostao dužan te je vrlo brzo stigao njegov odgovor. “On uvijek priča gluposti. Ne znam što je gore, to što uvijek priča gluposti poput toga da treba biti u Kući slavnih ili što mu se daje prilika da se pojavi na Spike TV-u. Dolazi nam najveća borba godine, a oni dovedu nekog nebitnog lika poput njega na TV”, rekao je Dana.

“Frank nije učinio ništa za UFC otkako smo ga mi preuzeli, a samo oni koji su učinili mnogo za ovaj sport ulaze u Kuću slavnih. Oni koji se u njoj nalaze pomogli su nam da dovedemo UFC gdje je danas. Frank Shamrock nije jedan od njih.”

Prvi čovjek UFC-a ne boji se eventualnog susreta s Frankom u mračnoj ulici. “Većina boraca i fanova ne voli Franka. Jednom je gostovao na TV-u i pričao je o potrebi da se spriječe nasilnici. Mike Swick je to na Twitteru prokomentirao napisavši: ‘Mora da me zajebavate.’ On je najveći nasilnik kojeg sam ja u životu sreo i volio bih ga prebiti”, dodao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI