Dana White: Georges St. Pierre se ne želi boriti!

UFC 03.03.2015 12:20h Autor:

Hendricks i GSP

Očekivalo se kako se će Georges St. Pierre vratiti iz neslužbene mirovine nakon što je UFC pokrenuo novu politiku češćih testiranja i strožih sankcioniranja boraca koji padnu na doping testovima. No, iako je UFC to pokrenuo, predsjednik najjače MMA promocije svijeta nije uvjeren da će se GSP vratiti u oktogon.

St. Pierre je prije nekoliko mjeseci izjavio da se neće vratiti borbama dok god UFC ne uvede treću stranu u posao koja bi nenajavljeno testirala borce izvan i unutar trening kampova.

Dana White je na pressici poslije UFC-a 184 otkrio kako nije razgovarao s bivšim velter prvakom nakon što je UFC objavio svoju novu politiku.

"Nisam ozbiljno razgovarao s njim," izjavio je White. "Pitao sam ga želi li se boriti i takve stvari. Znate, ovo je jedan od onih sportova, to govorim cijelo vrijeme, ako se borac ne želi boriti, posljednja stvar koju želite napraviti jest tjerati ga da se bori."

Sudeći prema Whiteovim riječima, ako se GSP želio boriti, trebao je nazvati promociju i povratak bi bio isplaniran. To se nije dogodilo i Dana ne može ništa tvrditi sa sigurnošću.

"GSP se ne želi boriti. Razumijem ako se želi umiroviti. Bio je na vrhu, zaradio brdo love i sada snima filmove. Ako je spreman za mirovinu, ja neću biti taj koji će ga nagovarati da se vrati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI