Dana White ismijao UFC 208: “Najbolji dio? Put kući!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2017 12:33h Autor:

Screenshot

UFC 208 u Brooklynu nije zadovoljio fanove, ali ni predsjednika najjače MMA promocije Danu Whitea. Iako su na cardu bila velika imena, nedostajalo je većih uzbuđenja, a i sudačke procjene su bacile mrlju na neke od borbi. White se nije suzdržavao i iskreno je rekao što misli.

Na pitanje koji mu je najbolji trenutak večeri, hladno je odgovorio: “Let kući”.

No, ipak je pohvalio one koji su pružili najbolju borbu večeri, Dustina Poiriera i Jima Millera. Nakon žestoke borbe u sve tri runde slavio je Poirier odlukom sudaca. “Dali su sve od sebe. Miller je primio snažne udarce, razvalio je Poirierovu nogu, mislim da mu je i slomljena. Svaka mu čast što je završio borbu. Nije mogao hodati nakon završetka borbe”, rekao je White.

Jacare Souza vratio se pobjedom prekidom protiv Tima Boetscha. “Jacare je ušao u borbu s opasnim borcem, bio je u poziciji da se bori za titulu, a dobio je borca koji je na 13. poziciji. I tretirao ga je kao trinaestoplasiranog borca, napravio je što je trebalo i dobio je bonus od 50 000 dolara”, rekao je White i prokomentirao Souzin status: “On će se boriti s bilo kome. Problem je što svi drugi imaju ili dogovorenu borbu ili su ozlijeđeni, zato nije mogao dobiti drugu borbu. Zaslužuje poštovanje jer je završio borbu na takav način”.

Anderson Silva vratio se u oktogon i pobijedio prvi put nakon više od četiri godine, no mnogi njegovu pobjedu sudačkom odlukom protiv Dereka Brunsona smatraju kontroverznom.

“Ja sam im dao 1-1 prije treće runde, treću sam dao Brunsonu. Rekao sam već, morate pobijediti i suce. Ne možete se ljutiti ako vam daju lošu odluku, morate završiti borbu”, kaže White.

I u glavnoj borbi večeri sudačke odluke su izazvale reakcije publike i fanova na društvenim mrežama. Dana White priznao je da je Holly Holm oštećena protiv Germaine de Randamie, koja je uzela pojas perolake kategorije.

“Mislim da suci iz New Yorka ne bi trebali suditi glavnu borbu. Nemaju dovoljno iskustva. Nije trebao biti tamo, ali ne odlučujemo mi nego komisija. To je bila loša odluka. Taj sudac nema iskustvo velikih borbi”, rekao je White, no dodao da ga ni Holm ni nova prvakinja nisu oduševile.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI