Dana White: Misha Cirkunov je gotov s UFC-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 20:48h Autor:

Dana White i Micha Cirkunov

Misha Cirkunov još je jedan u nizu boraca koji više neće biti dio UFC rostera. To je potvrdio Dana White, nakon što su propali njegovi osobni pregovori s Latvijcem.

Dana White je izuzetno zaposlena osoba posljednjih dana, a jedno od njegovih zaduženja bilo je pokušati naći zajednički jezik s Mishom Cirkunovim, nakon čega bi jedan od najboljih svjetskih boraca poluteške kategorije i dalje ostao dio UFC-a. No, na tom polju nije imao uspjeha, što je danas i on sam potvrdio.

“Našao sam se s Mishom i njegovom suprugom, to su dobri ljudi i sve što ide uz to, ali završilo je tako da je on na kraju odustao od dogovorenog. Tako da, ja više nisam zainteresiran za pregovore s njim i to sam mu dao do znanja. Misha Cirkunov je gotov s UFC-om i njegovu iduću borbu gledati ćete u nekoj drugoj promociji”, rekao je White.

Cirkunov je slavio prekidima u sve svoje četiri UFC borbe, gdje je posebno impresivna bila ona posljednja, kada je savladao Nikitu Krylova. Iz tog razloga ne čudi to što je White odlučio ove pregovore uzeti u svoje ruke. Ipak, na kraju nije uspio te će druge promocije imati priliku dovesti pravog kapitalca na svoj roster.

Ovo je samo još jedna od promjena koje su uveli novi vlasnici UFC-a, gdje mnogi visoko rangirani borci završavaju svoje karijere u promociji, nakon što nisu zadovoljni onim što im je ponuđeno. Posebno je to dotaklo polutešku kategoriju, koja je već ostala bez Top 5 borca Ryana Badera. Osim Cirkunova, sličnu sudbinu doživio je Lorenz Larkin, a gotovo je sigurno da će idući biti Joseph Duffy. Iskreno, ne sjećamo se da se kod braće Fertitta ovako što događalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI