Dana White: Nateu je ponuđena borba, Nick je već odbio dvije, a Ryan Bader će uživati u Bellatoru

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2017 11:15h Autor:

Dana White

Dana White je brzopotezno odgovorio na dvije vrlo zanimljive teme, koje se ovi dana provlače kroz MMA medije, iduće borbe braće Diaz te odlazak Ryana Badera u Bellator.

Nate Diaz je nedavno istupio sa zahtjevom sa borbu, izjavivši kako ga je UFC stavio sa strane i ništa mu ne nudi. White je sada rekao kako ta situacija više nije aktualna, odnosno da bi mlađeg Diaza uskoro mogli ponovno vidjeti u oktogonu, ukoliko s njim uspiju naći zajednički jezik:

“Ponudili smo borbu Nateu Diazu i čekamo odgovor. Nicku smo ponudili Robbie Lawlera i Demiana Maiu, a odbio je obje te borbe. Tako da ne mogu znati što će Nate odlučiti, nikad ne znaš što će se dogoditi kod braće Diaz. Oni su trenutno najteže osobe za organizirati im borbu, bez ikakve sumnje.”

Zanimljiva je situacija s Ryanom Baderom. Ovaj dugogodišnji član vrha poluteške divizije je ostvario pobjedu u sedam od svojih posljednjih osam borbi. No, White je odlučio na ponuditi mu novi ugovor, što izuzetno čudi ako znamo u kako je teško situaciji divizija do 93 kilograma:

“Nećemo izjednačiti Bellatorovu ponudu Ryanu Baderu, rekli smo mu da može ići i već neko vrijeme znamo kako će otići u Bellator. Mislim da je Bellator pravo mjesto za njega i da će tamo uživati. Ovo je pravi potez za njegovu karijeru.”

U svakom slučaju, neki UFC-ovi potezi posljednjih tjedana su rijetko kome jasni, no oni sami odgovaraju za svoje vlasništvo. Što se tiče braće Diaz, uistinu je vrijeme da ih vidimo u borbi, jer to je nešto što rijetko tko propušta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI