Dana White ne želi treću borbu Johnsona i Benavideza

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2017 09:37h Autor:

Johnson vs. Benavidez

Mnogi su se začudili što za idućeg protivnika Demetriousa Johnsona nije odabrao Joseph Benavidez, no prvak je sada objasnio kako ideja te borbe nije bila zanimljiva Dani Whiteu.

Benavidez je od drugog poraza u borbi protiv Johnsona ostvario niz od šest pobjeda te čvrsto stoji na prvom mjestu ljestvice izazivača. Zapravo, njegov UFC skor je 12-2, a oba poraza dolaze upravo od nedodirljivog prvaka. Nakon borbe i pobjede protiv Henrya Cejuda, on se nadao trećoj prilici, no umjesto toga će se Johnson boriti protiv Wilsona Reisa.

“Postoji jedna strana tebe kojoj je žao, a postoji ona kojoj nije. Što ako ga pobijedim treći put? Što će onda napraviti, umiroviti se u diviziji? Što napraviti s njim u tom slučaju. UFC-ov posao je stvarati zvijezde, marketing im je bitan posao. Također, slušaju ono što žele, a ja nisam vidio puno pozivanja na naš novi revanš. Uostalom, Dana White mi je u lice rekao kako to ne želi gledati. Tako da ništa od toga”, prokomentirao je Johnson potencijalnu treću borbu njih dvojice.

No, pitanje je što učiniti u drugom slučaju. Benavidez je doslovno počistio diviziju, ne računajući Johnsona, i teško je pomisliti što bi moglo biti iduće za njega. No, neka o tome brinu UFC-ovi matchmakeri. Šteta samo što će vjerojatno ostati u povijesti kao sjajan borac koji je ipak bio tek broj 2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI