Dana White novinaru ESPN-a potvrdio borbu Alda i Hollowaya

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2017 23:30h Autor:

Jose Aldo & Max Holloway

Dana White je, novinaru ESPN-a Brettu Okamotu, potvrdio kako je borba za jedinstvenog prvaka perolake kategorije, između Josea Alda i Maxa Hollowaya, “riješena stvar”.

Okamoto je predsjednika UFC-a pozvao kao gosta u svoj showu, a ovaj mu je u istome potvrdio kako će se ta borba sigurno održati i da je gotovo sve dogovoreno, no nije se mogao sjetiti datuma. Što se tiče te borbe, jedno vrijeme se činilo kako Aldo pokušava izbjeći to te da traži druge opcije, no čini se da će ipak doći do onog sportskog rješenja.

Aldo je naslov privremenog prvaka osvojio na UFC 200 eventu, kada je bio bolji od Frankiea Edgara. Taj mu je naslov preinačen u pravog prvaka, nakon što je taj pojas oduzet Conoru McGregoru. Holloway je privremeni pojas, odnosno točnije rečeno mjesto prvog izazivača, osigurao pobjedom nad Anthonyem Pettisom početkom prosinca prošle godine.

Holloway je trenutno unutar niza od deset pobjeda u oktogonu, dok je Alda slavio u osam od svojih devet UFC borbi. Savladao ga je tek Conor McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI