Dana White otkrio: Samo dan prije borbe, Overeem je neprestano povraćao i dva puta bio odveden u bolnicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2017 08:31h Autor:

Alistair Overeem i Dana White

Tijekom službene press konferencije nakon borbe, Dana White došao je do Alistaira Overeema, koji je tih trenutaka odgovarao na pitanja novinara te istima otkrio vrlo zanimljivu činjenicu o onome što se događalo s ‘Reemom’ ovog vikenda.

Overeem je odradio vrlo dobru borbu protiv Marka Hunta. Primio je par udaraca, uspješno ih izdržao, ali osim toga je odradio borbu pod svojom kontrolom, koju je i završio nokautom u trećoj rundi. No, tijekom pressice došao je predsjednik UFC-a i nešto šapnuo Overeemu, a medije je odmah zanimalo što se dogodilo. White je uzeo mikrofon i objasnio:

“Znate li da je bio bolestan? 24 sata bio je u bolnici zbog trovanja hranom. I to dva puta, prvo je tamo proveo neko vrijeme, vratili smo ga u hotel, da bi ga nakon toga bili prisiljeni ponovno odvesti u bolnicu. Jedno vrijeme se bojao uopće napustiti svoju sobu jer nije mogao zaustaviti povraćanje. No, niti jednog trenutka nije htio otkazati borbu, došao je i borio te pobijedio Marka Hunta nokautom. I što je još bitnije, niti u jednom trenutku nije to spomenuo, niti prije borbe, niti sada u interviewu. Zato sam došao i morao sam mu reći koliki respekt imam prema njemu.”

Overeem je nakon ove pobjede ponovno ozbiljan kandidat za napad na vrh, posebno ukoliko Junior Dos Santos savlada Stipu Miočića. U tom slučaju bi Reem čak mogao odmah nazad u borbu za titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI