Dana White: Ponestaje nam vremena i McGregor bi uskoro mogao tražiti novog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2016 10:22h Autor:

UFC

Šanse da ovog ljeta vidimo iznimno iščekivani revanš Conora McGregora i Natea Diaza svakom sekundom sve su manje. Pregovori su zapeli oko Diazovih uvjeta i prema najnovijim informacijama UFC-ovog predsjednika Dane Whitea, ako se uskoro ne postigne dogovor kompanija jednostavno neće imati vremena organizirati meč.

“Pokušavamo dogovoriti ovu borbu, ali problem je tajming. Sad nam ponestaje vremena. Ova borba bi trebala biti 20. kolovoza, ili tako nešto. No mi smo već obavili 20. rujan, imamo card za taj datum i sada se bacamo na idući event. Tako da će doći do trenutka kada više nećemo imati vremena organizirati borbu. Tako da će Conor morati izabrati novog protivnika s kojim se želi boriti, ili će izgubiti taj datum”, rekao je White.

White je objasnio da pregovori nikada nisu zapeli zbog McGregora. Problem je u Diazu koji je shvatio da će nova borba biti puno veća nego što se to isprva činilo i zato sada pokušava ugrabiti veći dio kolača, neovisno o tome što je potpisao ugovor za UFC 200. Zbog promjene datuma Diaz ovo tretira kao novu borbu i zato želi dogovoriti nove uvjete.

“U ovakvoj situaciji pokušavate biti pošteni što je više moguće, a očito, problem je u tome što imamo dogovor. Već imamo dogovor, Nate je pod ugovorom. S Conorom isto imamo dogovor, nije tu bilo novih pregovora. To je veliki mit vezan uz borbu. Conor je spreman prihvatiti veliku borbu u zadnji čas, borio se s Nateom u velteru i voljan je boriti se s bilo kim, zato ga ljudi vole. Nikada nije pokušavao mijenjati ugovor. Nikada. To je veliki mit.

S Nateom smo sklopili ugovor za tu borbu, a zatim je potpisao i ugovor za UFC 200. Zatim se Conor nije pojavio za UFC 200 i sada Nate pokušava poništiti dogovor. To me frustrira, ali u takvom smo poslu. Neće svi uvijek biti sretni. To je dio posla i na nama čelnicima kompanije je da sjednemo i nađemo rješenje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI