Dana White: Woodley previše dramatizira!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 13:46h Autor:

Dana White

Komentar na ponašanje Tyrona Woodley dao je Dana White, koji je pokušao dokučiti odgovor zašto je Woodley najomraženiji UFC prvak.

Iako je vrlo zanimljiv borac, Woodley se ne može pohvaliti velikim brojem fanova, štoviše, većina ga je uzela na zub i vrlo česti su i komentari kako je ponašanjem najgori UFC prvak u povijesti. Komentar na to dao je i Dana White:

“On je pametan momak, momak koji dobro izgleda, eksplozivan borac velike nokaut snage. No, osim toga, on je i prva ‘drama queen’, uistinu previše dramatizira.”

Tu se referirao na Woodleyeve izjave kako ga fanovi ne vole zbog boje kože. White kaže kako su to gluposti i da je sve samo stvar njegovog ponašanja:

“To nije ono što ljudi žele čuti. I nakon toga svega postane još gore, kada se krene svađati i raspravljati s ljudima na društvenim mrežama. Onda se pita zašto hukanje kada se pojavi na press konferencijama. Ne hukaju mu zato što je tamne boje kože, kako si je on umislio, znamo zbog čega mu hukaju.”

Zbog svega toga je Whiteu izuzetno žao, jer o Woodleyu ima jako dobro mišljenje, pa čak vjeruje da bi stvari mogle biti dijametralno suprotne, samo da se prvak velter kategorije drugačije odnosi prema javnosti:

“Da Tyrone Woodley ima pravi stav i ponašanje, bio bi ogromna zvijezda. Pazite što vam kažem, bio bi ogromna zvijezda!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI