Demetrious Johnson: Želim srušiti rekord Andersona Silve!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2015 10:27h Autor:

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson sljedećeg vikenda ide u novu obranu naslova UFC pravaka u muha kategoriji. Novi mu je protivnik John Dodson kojeg je već jednom svladao u borbi za naslov.

Aktualni UFC prvak u muha kategoriji u revanšu protiv Dodsona očekuje novu pobjedu i nastavak niza.

"Kad sam ušao u sport to je bilo iz zabave i to mi je bio hobi, a sad idem u sedmu obranu naslova. Anderson Silva drži rekord s deset obrana naslova najboljeg i bilo bi sjajno kad bih mogao srušiti taj rekord.", izjavio je Johnson.

"Drugi mi je cilj imati najviše završenih protivnika u kategoriji, s nokautima, submissionima, TKO-ovima… Kao prvak sam prilično aktivan i želim biti najaktivniji te izbjeći ozljede. To su moji ciljevi. Nakon toga mogao bih razmišljati o prelasku u višu kategoriju."

Protiv Dodsona će odraditi revanš, ali ima još zanimljivih boraca s kojima se želi boriti.

"Ima boraca s kojim se još nisam borio. To su Sergio Pettis, Henry Cejudo, Ryan Benoit. To su sve sjajni sportaši. To što nisu zvijezde kao neki drugi i što još nisu imali pravih prilika ne znaći da nisu izazov."

UFC 191 će se održati u noći sa subote na nedjelju 6. rujna, a prijenos možete pratiti na Fight Channelu PPV od 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI