Dennis Bermudez protiv Jeremya Stephensa na UFC 189

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2015 21:33h Autor:

Dennis Bermudez

Nakon što su već neko vrijeme poznate dvije borbe za titulu, koje će se nači na UFC 189 eventu, sad je poznata još jedna. U sjajnoj borbi naći će se dva rangirana borca perolake kategorije, Dennis Bermudez i Jeremy Stephens.

UFC je lagano počeli puniti program za spektakularni UFC 189. Dok Conor McGregor i Jose Aldo, uz povremenu pomoć drugog "šampionskog" para na programu, Lawlera i MacDonalda, putuju svijetom i promoviraju event, potvrđena je borba Dennisa Bermudeza i Jeremya Stephensa.

Bermudezu će to biti prvi nastup nakon studenog, kad je porazom od Ricarda Lamasa prekinuo seriju od sedam uzastopnih pobjeda. Stephens je u još lošijoj situacija. Ovaj dugogodišnji član UFC-a, sa čak 20 borbi u organizaciji, nanizao je tri pobjede otkad se spustio u perolaku kategoriju, no onda su uslijedili porazi od Cuba Swansona i Charlesa Oliveire te su ga izbacili iz ozbiljnih kombinacija za napad na titulu.

Upravo je i Bermudez porazom od Lamasa skrenuo s tog puta te se ova oba borca žele vratiti na njega, a hoće li koji uspjeti u tome, saznat ćemo 11. srpnja u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI