Dennis Bermudez: Protiv Korean Zombiea krećem po naslov svjetskog prvaka! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2017 20:09h Autor:

Dennis Bermudez

Dennis Bermudez spreman je upropastiti povratak Chan Sung Junga UFC borbama te najavljuje kako mu je borbe protiv Korean Zombiea prva na putu prema naslovu UFC prvaka.

Pomalo u sjeni povratka Chan Sung Junga, ostala je promocija njegovog protivnika, također nevjerojatno uzbudljivog borca, Dennisa Bermudeza. Ovaj 30-godišnjak radi u tišini i skuplja pobjede te je pored toga vjerojatno najpodcjenjeniji borac UFC-ove perolake kategorije.

Bermudez u svom rezimeu ima nevjerojatno uzbudljive borbe protiv Matta Gricea, Claya Guide i Jeremya Stephensa, a također je jedan od rijetkih koji su upisali pobjedu protiv trenutnog privremenog prvaka, Maxa Hollowaya. Iako po bazi hrvač, Bermudez nikada ne bježi od otvorenog ‘fajta’, pa je iz tog razloga savršen odabir za ovu borbu, glavnu borbu eventa u Houstonu.

Kroz dvije video najave, Bermudez je objasnio kako je uvjeren da sada kreće njegovo vrijeme te da će protiv Korean Zombiea krenuti u lov na naslov prvaka, ono što je cilj svakog borca. Devet pobjeda u 12 dosadašnjih UFC nastupa govore u prilog tome da nije bez šanse.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI