Dennis Bermudez protiv Rony Jasona na eventu u Salt Lake Cityu

UFC 25.06.2016 17:21h Autor:

Dennis Bermudez

UFC polagano popunjava svoj Fight Night koji će se održati u Salt Lake Cityu, a novi dodatak je borba u perolakoj kategoriji između Dennisa Bermudeza i Ronya Jasona.

Bermudez je trenutno na putu povratku u vrh perolake kategorije, a početak nove potencijalne serije dogodio se u posljednjoj borbi, kad je savladao Tatsuyu Kawajiria. Prije tog je doživio poraze od Ricarda Lamasa i Jeremya Stephensa, kojima je zapravo prekinuo raniju seriju od sedam pobjeda. Trenutno se nalazi na devetom mjestu službene ljestvice do 66 kilograma.

Rony Jason se vraća nakon suspenzije zbog dopinga, a riječ je o vrlo atraktivnom borcu, koji je ujedno i pobjednik prve sezone brazilskog Ultimate Fightera. U promociji je ostvario četiri pobjede i dva poraza, dok mu je pobjeda u posljednjoj borbi oduzeta zbog pada na doping testu. Zanimljivo, ovo će mu biti prva borba u karijeri izvan Brazila.

Fight Night na kojem se održava ova borba održava se 6. kolovoza, a predvode ga također dva borca iz perolake kategorije, Yair Rodriguez i Alex Caceres.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI