Diaz angažirao sparing partnera koji po fizikalijama jako liči Tyroneu Woodleyju (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2018 11:35h Autor:

Screenshot

UFC-ova super zvijezda Nate Diaz nastavlja s pripremama za još uvijek nenajavljeni povratnički meč. Posljednji “dokazi” da žestoko trenira i sparira su stigli od borca Jordana Williamsa iz Alliance tima, kojeg je Diaz navodno specifično odabrao kao sparing partnera za sljedeći meč.

Williams je na svom Instagramu podijelio fotografiju s Diazom nakon sparinga te je napisao:

“Neću vam lagati, osjećam se prokleto dobro kada te netko kalibra poput Natea Diaza posebno pozoove da bi s njim trenirao. Htio je što bolje se pripremiti za sljedeći meč koji će se gotovo sigurno dogoditi.”

Odmah po objavi ove Instagram poruke fanovi i analitičari su komentirali da Williams po svojim kvalitetama i građi jako liči upravo UFC prvaku Tyroneu Woodleyju koji se konstantno spominje kao potencijalni sljedeći protivnik za Diaza. Radi se o velikom velterašu koji je nedavno prešao u srednju kategoriju i koji ima snažnu hrvačku bazu.

A upravo se o meču Woodley vs. Diaz u posljednje vrijeme glasno govori unatoč tome što je Dana White demantirao da će se on dogoditi. UFC prvak je nedavno potvrdio kako mu je Diaz bio ponuđen za UFC 219, što je kasnije žestoko demantirano od strane predsjednika UFC-a.

Nate Diaz je preko svog trenera izvijesio cijenu od 15 milijuna dolara za ovaj “match up”…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI