Diaz: Bisping je protiv mene mogao više zaraditi, a nakon što bih ga prebio ostao bi mu i pojas !

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2017 12:19h Autor:

Michael Bisping & Nate Diaz

Nick Diaz tvrdi da je nudio borbu UFC-ovom prvaku srednje kategorije Michaelu Bispingu te smatra da je Englez napravio pogrešku što nije prihvatio ponudu budući da bi borba bila na dogovorenoj kilaži i prvak stoga ne bi riskirao svoj pojas.

“Želite čuti istinu? Pričao sam s Bispingom oko borbe još u New Yorku. Znači, da je prihvatio borbu sa mnom zaradio bi više love”, rekao je Diaz za TMZ. “Pričali smo o borbi na dogovorenoj kilaži. On je rekao da bi imao problema sa skidanjem kila, mislim, daj ‘ajde…Borba ne bi bila za naslov. Nakon što bi ga prebio on bi i dalje držao pojas. Znači, to mu je dodatna zarada. Onda se može boriti s GSP-em. Isto je s Georgesom. Ja generiram veće brojke i donio bih mu više love.”

Umjesto Diaza, Bisping je dogovorio borbu s bivšim velter prvakom Georgesom St-Pierreom koji će napasti njegov pojas nakon više od tri godine izvan akcije. S druge strane, Diaz je nakon suspenzije koja mu je istekla u kolovozu odbio borbe s Robbiejem Lawlerom i Demianom Maiom. Aktualni velter prvak, Tyron Woodley tvrdi da je Diaz odbio i borbu za naslov u velteru jer cifra nije bila zadovoljavajuća.

Woodley je pojas obranio protiv Stephena Thompsona na UFC-u 209 prošlog vikenda, ali Diaz, kao i većina, nije bio impresioniran.

“Možeš li vjerovati kako je dosadna ta borba bila? To je bila dosadna borba…Ne, nije (Woodley najbolji velter borac svih vremena). Jesi vidio tu borbu?”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI