Diaz otkrio kako mu je UFC pokušao sabotirati ulogu u reklami

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2017 15:40h Autor:

Dana White i Nate Diaz

Čekajući ponudu koja će ga natjerati na povratak u oktogon, Nate Diaz je kao jednu od preokupacija imao snimanje reklame za komediju “Fist Fight”.

O tome smo već imali prilike pisati, ali ono što smo sada saznali je Diazova priča u kojoj otkriva kako ga je UFC pokušao izgurati iz spomenute uloge te u istu ubaciti Georgesa St. Pierrea ili Conora McGregora. Prema Nateovim riječima, iz vodeće MMA organizacije su bili uporni, no osobe zadužene za promociju fima su odbile njihov prijedlog.

“Iz UFC-a su htjeli GSP-a ili McGregora, ali je moj lik rekao da se ne brinu i da ostaju uz mene. No oni su se vratili i rekli da zaista misle kako bi trebali za to iskoristiti GSP-a ili Conora”, požalio se Diaz novinaru USA Today pa nastavio:

“Iskreno, ne znam o čemu se tu radi. Očito nisam bijeli dečko s plavim očima i dobrim izgledom, a ni moj govor nije najprimjereniji. Ja nisam izgleda koji traže, no ovo je borba i tu izgled ne igra ulogu. Tu vam je potreban najopakiji lik. E, ovo vam je priča moje cijele karijere.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI