Diaz u elementu: Na nacionalnoj televiziji tijekom UFC prijenosa izvadio džoint i gotovo ga zapalio pred kamerama (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2018 10:21h Autor:

Screenshot

Nate Diaz se napokon vratio u UFC! Doduše, nije se radilo o nastupu u pravom smislu te riječi, nego o tome da se borilačka zvijezda pojavila noćas na UFC Fight Night priredbi u američkom Austinu.

Da njegov “povratak” ne prođe tek tako, Diaz se pobrinuo na sebi svojstven način. Priredbio je svojim fanovima, ali i svojim šefovima pravi spektakl. U trenutku kada ga je prema ranije zakazanom rasporedu kamera fokusirala, a režiser potpisao njegovo ime na ekranu, Diaz je bio spreman! Iz džepa je izvadio već ranije pripremljeni džoint, stavio ga u usta i gotovo pripalio…

Očekivano, njegov potez je izazvao oduševljenje fanova, ali i kolega boraca koji su ovaj “incident” pohitali prokomentirati na društvenim mrežama. Da se radilo o PPV prijenosu, Dana White i čelnici UFC-a vjerojatno ne bi imali previše prigovora niti na njegov performans s cannabisom. No, priredba se prenosila na nacionalnoj TV kući FOX što je naravno problem, ako jedan eminentni sportaš u izravnom pijenosu pripaljuje džoint pred kamerama. UFC još uvijek nije reagirao, no gotovo je sigurno da ćemo u narednim danima čuti i njihovu reakciju…

Pojavljivanje Diaza na priredbi u Austinu je svakako indikativno s obzirom da je mlađi brat ove borilačke dinastije ponovno u punom treningu te se planira vrlo brzo vratiti u Octagon. Da se pita njega, on bi povratnički meč zasigurno odradio ponovno protiv Conora McGregora, no dojam je da to nije plan UFC-a u ovom trenutku.

S obzirom da je posljednji put ušao u borilište još 2016. godine, Diazu je počeo pomalo blijediti zvjezdani sjaj, pa se posljednjih mjeseci aktivirao najprije na društvenim mrežama najavljujući povratak, a  zatim sada i ovim pojavljivanjem na priredbi u Austinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI