Dobili smo prvog finalista ovogodišnjeg TUF-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2018 10:44h Autor:

Stipe Miočić i Daniel Cormier

U srijedu navečer po hrvatskom vremenu u SAD-u je emitirana nova epizoda aktualne sezone reality showa “The Ultimate Fighter”. U prvom polufinalu lake kategorije Mike Trizano je slavio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Johna Gunthera postavši finalist TUF-a 27.

Sada će čekati rezultat drugog polufinala, kako bi saznao svog protivnika na velikom TUF finalu koje se održava 7. srpnja u Las Vegasu.

“Ruke me ubijaju. John ima jebeno tvrdu glavu. Sanjao sam o ovome od kada sam krenuo u ovaj sport i počeo trenirati. Ovo je bio moj cilj i sada sam samo jednu pobjedu udaljen od njega”, izjavio je Trizano nakon slavlja.

Ključ njegove pobjede je bila preciznost njegovih udaraca kojima je kažnjavao agresivnog Gunthera. Unatoč tome što je njegov protivnik išao prema naprijed, nabijao ritam meča i pokušavao zatvoriti distancu, odlično kretanje Trizana i velika preciznost njegovih serija je bila dovoljna za pobjedu. U nekoliko navrata Gunther je uspio i srušiti svog protivnika na pod, no tamo ga nije uspijevao duže zadržati.

U sljedećoj epizodi ćemo vidjeti polufinale perolake divizije između dva boraca koja su stigla iz tima Cormier. Brad Kantona i Bryce Mitchell će međusobno ukrstiti rukavica za mjesto prvog finalista do 66 kilograma.

Mike Trizano def. John Gunther via unanimous decision

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI