Dogovara se meč Bermudez vs. Lamas za UFC 180!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2014 09:32h Autor:

Dennis Bermudez

U Meksiku će se 15. studenog održati UFC 180 na kojem će Cain Velasquez braniti naslov prvaka u teškoj kategoriji protiv Fabricia Werduma. Za sad nije potvrđena niti jedna druga borba, ali o zanimljivim se dvobojima razmišlja.

UFC na taj događaj misli uvrstiti i dvoboj u pero kategoriji između Dennisa Bermudeza  i Ricarda Lamasa. Obojica su boraca spremana na taj meč tako da će se on najvjerojatnije i dogoditi.

Lamas (14-3) se nakon što je izgubio u borbi za naslov od Alda vratio pobjedama u meču s Hacranom Diasom koji je održan u lipnju. Iako je tijekom prve runde slomio palac došao je do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca, a ponovo će se potpuno posvetiti treninzima tijekom rujna te bi trebao biti potpuno spreman za UFC 180.

Bermudez (14-3) je bio finalist The Ultimate Fightera 14, a trenutno ima sedam pobjeda u nizu. Posljednji je put izgubio u finalu TUF-a 14 kad mu je protivnik bio Diego Brandao.

Na UFC-u 180 čelni ljudi najjače svjetske MMA promociji radi bi vidjeli i Erika Pereza. Ovaj borac u bantam kategoriji trenutno je na omjeru od 14 pobjeda i 6 poraza, a u posljednjem meču u lipnju izgubio je od Bryana Carawaya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI