Dos Anjos o borbi s McGregorom: Bila bi to laka zarada (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2016 21:17h Autor:

Rafael dos Anjos vs. Conor McGregor

Prvak UFC-ove lake kategorije Rafael dos Anjos čeka borbu s Eddiejem Alvarezom 7. srpnja i to će mu biti prvi ulazak u oktogon nakon ozljede zbog koje je morao otkazati super-borbu s Conorom McGregorom u ožujku. Priliku je tada dobio Nate Diaz i ugušio Irca u fantastičnoj pobjedi.

Mnogi se danas pitaju kako bi UFC izgledao da je McGregor dobio priliku boriti se s Brazilcem, a Dos Anjos tvrdi da bi Irac i prije završio na tlu.

“Isprva sam mislio da će McGregor pobijediti. Diaz nije imao nimalo vremena za pripremu i treninge. Diaz je primio silne udarce i nije pao, a znam koliko je čvrst jer sam ga pobijedio. No, McGregor je ostao bez daha”, rekao je Dos Anjos.

Na pitanje da komentira McGregorove sumnje u Dos Anjosovu ozljedu zbog koje nije došlo do njihove borbe, Brazilac je rekao: “Protiv mene bi pao još brže, stvarno bih ga ozlijedio. Jednog dana će patiti, i mislim da neće biti smiješno ako kažem nešto o tome. Ako dođe do te borbe u budućnosti, bit ću tamo. Ako UFC misli da Conor zaslužuje borbu za titulu lake kategorije, borit ću se s njim. Mislim da bi to bila laka zarada”.

Dos Anjos od ljeta 2014. ima pet pobjeda u nizu, a Conor McGregor ima zakazan revanš s Nateom Diazom, vjerojatno na UFC 202 u drugoj polovici godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI