Dos Anjos: Pettis nije nepobjediv!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2015 08:59h Autor:

Rafael dos Anjos

Rafael dos Anjos će 14. ožujka na UFC-u 185 napasti naslov prvaka u lakoj kategoriji koji drži Anthony Pettis.

Nakon tri pobjede u nizu Rafael dos Anjos je dobio priliku boriti se za naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji. Na suprotnoj strani spremno će ga čekati Anthony Pettis koji je naslov osvojio protiv Bensona Hendersona, a potom ga na UFC-u 181 uspješno obranio u meču s Gilbertom Melendezom.

Brazilac je svjestan prilike koja mu se ukazala i spreman je za meč karijere u Dallasu protiv suparnika kod kojeg je teško pronaći slabe točke.

"Pettis je dobar borac, ali znam da nije nepobjediv. Na vrhu smo naše divizije i tko god te noći napravi pogrešku skupo će je platiti.", izjavio je Rafael dos Anjos koji je prije tri godine stigao u SAD u potrazi za boljim uvjetima i nekim novim mogućnostima.

"Doselio sam se sa svojom obitelji u SAD prije tri godine i život nije bio lagan. Nisam neka superzvijezda, morao sam naporno raditi i prehraniti obitelj. Krenuo sam s dna i znam kako je to teško. Nisam imao bogate roditelje koji bi me uzdržavali već sam ja uzdržavao njih. No, sada sam konačno dobio priliku. Imam mogućnost potpuno promijeniti svoj život i to ću učiniti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI