Dos Santos: Overeem glumi Sonnena, pa ja ga se ne bojim!

UFC 14.07.2012 08:17h Autor:

Junior dos Santos

 

 Odnosi između aktualnog prvaka Juniora dos Santosa i vrlo vjerojatno budućeg izazivača Alistaira Overeema postaju sve napetiji, čini se da nam slijedi novi slični verbalni okršaj kao što je bio slučaj s Andersonom i Chaelom.

Suspendirani borac Alistair Overeem nedavno je odlučio malo “podbocnuti” svog nesuđenog protivnika na UFC-u 146 Juniora dos Santosa. Meč koji su svi čekali na kraju se nije dogodio, kao što svi već znaju, zbog Overeemova dopinga, no čini se da se situacija sve više zahuktava i da ćemo njihov dvoboj ipak imati priliku gledati iduće godine.

Overeem je optužio Dos Santosa da se boji meča protiv njega te da je sretan što je na kraju svoju obranu titule prvaka u teškoj kategoriji imao protiv Franka Mira. Na odgovor ipak nismo morali predugo čekati. Junior dos Santos odlučio se na sve te riječi samo nasmijati te je povukao jednu zanimljivu usporedbu.

“Jaooo, čovječe… Čini se da Sonnenova škola ima mnogo učenika, jer taj čovjek je počeo pričati mnogo gluposti. Vidio je valjda da je UFC Sonnenu pružio novu priliku protiv Andersona, pa i on pokušava nešto slično. Ne bojim se nikoga. Ako misli da je bolji od mene, neka se dođe boriti i čim osjeti snagu moje ruke promijenit će mišljenje”, odgovorio je Junior Alistairu.

Bilo je određenih najava da će Junior svoju titulu ponovno braniti protiv Caina Velasqueza na priredi UFC 152, no to je ipak otpalo… ”Nakon borbe s Mirom osjetio sam neke bolove na svom tijelu i UFC je odlučio da me neće tražiti da se borim na UFC-u 152. Ne znam kada ćemo se boriti, ja sam spreman ponovno se vratiti treninzima i pripremiti se. Ne znam kada će se meč dogoditi, ali nadam se uskoro. Mjesec studeni bi bio odlično vrijeme za borbu. Sada sam zdrav”, rekao je Dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI