Dos Santosov i Velasquezov okršaj u Kini?

UFC 05.07.2012 08:18h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

 

 Junior dos Santos izrazio je želju da svoju iduću obranu titule prvaka u teškoj kategoriji odradi na debitantskoj priredbi UFC-a u Kini.

Ovog tjedna potvrđena je informacija da UFC napokon ulazi na kinesko tržište organizacijom priredbe UFC on Fuel TV 6 koja će se održati u studenom, ali doduše na njihovom izdvojenom teritoriju u Makau.

Zasad se nagađa samo da bi tamo svoj meč mogao odraditi Cung Le, vijetnamsko-američki borac koji iza sebe nakon dolaska iz Strikeforcea ima u UFC odrađenu tek jednu borbu. Prošle godine u studenom poražen je tehničkim nokautom u dvoboju protiv Wanderleija Silve.

No, ako se ostvari želja Juniora dos Santosa, tamo bismo napokon mogli dočekati Brazilčev revanš protiv Caina Velasqueza.

“Možda bi teškaška titula bila dobra stvar za debi u Kini, jel tako Dana?”, upitao je Dos Santos predsjednika UFC-a na svom Twitter profilu.

Teško je za očekivati da će se Dos Santosu ta želja ispuniti s obzirom na to da će White vjerojatno htjeti da se meč za tu titulu održi na PPV-u, a ne na priredbi koju će prenositi TV postaja. No, nikad se ne zna, možda ćemo zaista gledati Juniorov i Cainov okršaj u Kini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI