Drugi najstariji UFC borac našao svoje mjesto na idućem PPV eventu

UFC 22.02.2018 19:42h Autor:

Mike Pyle

Iako se održava za manje od dva tjedna, UFC 222 dobio je na svoj program još jednu borbu, a u pitanju je okršaj Zaka Ottowa i Mikea Pylea, ujedno drugog najstarijeg borca na UFC rosteru.

UFC 222 zapravo je bio u problemima sve od ozljede Maxa Hollowaya, a “spašen” je kad je Cristiane Cyborg Justino odlučila uskočiti i boriti se protiv Yane Kunitskaye u glavnoj borbi. Tada je event službeno ostao “aktivan”, a do danas je imao 11 borbi na svom programu. Tako je UFC reagirao te se sada tamo nalazi i ona dvanaesta.

U njoj 42-godišnji Mike Pyle (27-13-1, 10-8 UFC) ulazi u kavez po prvi put nakon 15 mjeseci te će tražiti svoju prvu pobjedu od veljače 2016. godine, kad je savladao Seana Spencera. Nakon toga je nokautirao dva puta zaredom, od strane Alberta Mine i Alexa Garcie, a pošto nije nastupao cijelu 2017., neki su već pretpostavili kako se odlučio umiroviti. No, ipak smatra kako u njemu ima još municije te je dogovorio ovu borbu, koja odlazi na uvodni program UFC 222 eventa.

U Las Vegasu će ga čekati Zak Ottow (15-5, 2-2 UFC), koji je krajem 2016. pristigao u UFC te je već stigao odraditi četiri nastupa. U posljednjem je poražen od Li Jinglianga, no svakim nastupom do sada je pokazao kako je borac koji ima potencijala i koji može pružiti zanimljivu borbu. Ovog puta pokušati će savladati pravog veterana, koji je svima poznat kao čvrst borac koji također traži akciju i njih dvojica mogli bi pružiti fanovima ono po što inače dolaze na MMA evente.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI