Dustin Poirier ima zanimljivu poruku za Natea Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2017 21:55h Autor:

Dustin Poirier

Nakon što je savladao Jima Millera, Dustin Poirier je ponovno na pobjedničkom putu pa je odlučio poslati izazov nekim borcima, a posebno je zanimljiva poruka za Natea Diaza.

Poirier je slavio u pet od svojih šest borbi otkako se vratio u laku kategoriju te poraz od Michaela Johnsona više ne izgleda toliko težak. Savladavši Millera ponovno je aktualan i sigurno će mu idući protivnik biti netko iz vrha. Za jednog takvog on ima poruku:

“Želim Natea Diaza, što mislite o tome? Namjerava li on sjediti i čekati na Conora te gubiti vrijeme dok se tjelesno nalazi u najboljem razdoblju svog života i svoje karijere? Ili će ipak podići ruke i napraviti nešto, to mene zanima.”

Diazu je nedavno bila ponuđena borba protiv Eddiea Alvareza, koju je on glatko odbio, čak se i nasmijao financijskoj ponudi UFC-a. Čini se da se Diaz spreman boriti, ali za honorar sličnom onom koji je dobio za drugu borbe protiv McGregora. No, svi znamo da je to nemoguće, tako da će Diaz ili sjediti ili prihvatiti borbu kojom će zaraditi manje.

“Želim Diaza i želim Michaela Chiesu! Zapravo, želim bilo koga iz Top 10 tko je spreman prihvatiti borbu, no ovo su dvojica koju sam tražio još prije borbe protiv Millera”, dodao je još Poirier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI