Edgar: Bit ću spreman zamijeniti Alda ili McGregora, ionako zaslužujem borbu za naslov!

UFC 19.08.2015 10:13h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar je posljednji meč u UFC-ovom oktogonu odradio u svibnju kad je jednaglasnom odlukom sudaca slavio protiv Urijaha Fabara, a sad planira u novu borbu ući do kraja godine.

Nekadašnji UFC prvak u lakoj katagoriji u svom je debiju u pero katagoriji poražen u borbi za naslov od Jose Alda, ali nakon toga je upisao četiri pobjede. Čekajući da mu UFC dogovori novi meč Edgar je poručio da će biti spreman uskočiti kao zamjena ako se Aldo ili McGregor ozljede. Njhov je meč za ujedinjenje naslova u pero kategoriji planiran za UFC 194 koji će se održati 12. prosinca.

"Nadam se da ću su boriti negdje u to vrijeme. Pripremat ću se i ako se nešto dogodi s Aldom ili McGregorom bit ću spreman. Mislim da će se Aldo i McGregor ovog puta boriti, ali nikad se ne zna. No, ja ću ovog puta biti spreman.", izjavio je Edgar koji misli da treba dobiti novu priliku u borbi za naslov.

"Mislim da sam ja taj. Želim se opet boriti. Ne želim čekati da Aldo i McGregor odrade svoju borbu pa onda nakon toga čekati još par mjeseci. Ja sam prvi izazivač. Odlično se osjećam u pero kategorji. Jedan sam meč udaljen od borbe za naslov. Mislim da bih vjerojatno dobio priliku i da se ne borim. Mislim da sam to zaslužio."

Edgar je dao i svoju prognozu meča Aldo vs. McGregor.

"Kad su me to pitali prije prve borbe rekao sam da imam nekih nepoznanica kod McGregora. U tom sam trenutku davao prednost Aldu. I sad mislim da će Aldo slaviti, ali morat će pružiti više nego što sam mislio da treba."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI