Edgar: Moram testirati Aldovu hrabrost!

UFC 12.11.2012 07:46h Autor:

Frankie Edgar

Početkom iduće godine u oktogonu će se napokon naći Jose Aldo i Frankie Edgar u meču za titulu prvaka UFC-a, a Frankie najavljuje da će pokušati biti što teži test za aktualnog prvaka.

Nakon dva neuspješna pokušaja da Jose Aldo obrani svoju titulu prvaka UFC-a u pero kategoriji zbog ozljeda, ponovno bismo ga u oktogonu napokon trebali vidjeti vjerojatno početkom veljače iduće godine, a tom prilikom pojas će mu pokušati preuzeti Frankie Edgar koji je odlučio spustiti kilažu i laku kategoriju zamijeniti onom nižom.

"Učinit ću sve. Smatram da sam dovoljno kompletan borac da sam spreman za bilo koju fazu borbu. Vjerujem da se mogu snaći s praktički bilo kime, pa mi nije problem ni ako borba ode u parter. Uzmite za primjer meč protiv Bensona Hendersona kad sam prilagođavao taktiku ovisno o situaciji. Vjerujem da će zbog toga Aldo biti oprezan, pogotovo nakon što u posljednje vrijeme radim na svojoj Muay Thai tehnici", rekao je Frankie.

"Teško je predvidjeti ishod, možda bi bilo najbolje reći da ću pružiti sve što mogu kako bih testirao njegovo znanje i hrabrost. Mislim da ću u tome biti prilično uspješan i želja mi je držati visok ritam borbe tijekom cijelog meča", otkrio je Aldov izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI