Ekskluzivno – "Kameni" Georgiev: Niti malo se ne bojim "Bosanske zvijeri"!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2015 11:46h Autor:

Photo by Milan Krušič (Fight Madness - Fight Site)

Bugarin Kamen Georgiev, koji je u Sarajevu već zaradio nadimak "Kameni" s obzirom da je jedini skupio hrabrosti ući u borilište sa sarajevskom Zvijeri, Tomislavom Spahovićem, tvrdi kako se ne boji odličnog BH borca.

U ekskluzivnom razgovoru za Fight Channel je najavio dvoboj te je ustvrdio "kako zna kako s borcima kao što su Spahović".

Upitan zašto je pihvatio meč protiv teškog protivnika u tako kratkom periodu, Georgiev odgovara:

"Ovu sam borbu prihvatio u zadnji trenutak jer sam se prije dva tjedna borio u Japanu pa sam fizički spreman za još jedan meč. Nisu mi trebale posebne pripreme ili trening kamp za Spahovića jer sam odmah nakon tog meča nastavio trenirati."

Dvoboj u Japanu nije dobro prošao te mu je prekinut impresivan niz od 10 uzastopnih pobjeda. Upravo to ga je motiviralo…

"Ljut sam na sebe jer nisam ispunio svoja očekivanja u tom meču. Došao sam ovdje kako bih se iskupio samom sebi i kako bi se vratio pobjedama."

Kao svoje prednosti naspram Spahovića navodi:

"Ja sam kompletniji borac od njega, a i iskustvo je na mojoj strani. Znam točno kako treba s borcima poput Spahovića i nimalo ga se ne bojim."

Prognozirati meč ipak nije htio…

"Ne želim se baviti prognozama, ali jasno je da idem na pobjedu. Ostavit ću dušu i tijelo u tom ringu. Nemam nimalo straha od Tomislava Spahovića", tvrdi Kamen.

Na kraju smo ga pitali koji je razlog zbog kojeg se bavi MMA-jom?

"To je moj život. Ja sam profesionalan borac i izabrao sam taj put."

Spahović i Georgiev predvode MMA dio FFC-a 7 koji je na rasporedu danas, u petak 13.3. s početkom u 20 sati u sarajevskoj dvorani Skenderija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI