Elias Theodorou i Tyron Woodley se šalili na račun Cathala Pendreda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2015 21:10h Autor:

Elias Theodorou

Tyron Woodley i Cody Garbrandt bili su gosti na Q&A eventu ovog vikenda u Saskatoonu, gdje su im fanovi mogli postavljati pitanja. No, najzanimljivije je bilo kad je Woodleyu pitanje postavio kolega, Elias Theodorou. Tema je bila Cathal Pendred.

Cathal Pendred brzo je postao zvijezda, odnosno bolje reći antizvijezda UFC-a. Sve je krenulo s Ultimate Fighterom, gdje mu se protivnik nije pojavio, pa je timski kolega Conora McGregora automatski izborio mjesto u showu, a nastavilo se u UFC-u, gdje su mu mnogi na zub uzeli dvije kontroverzne pobjede sudačkim odlukama. Sve to nimalo ne poboljšava konstantni Pendredovi pokušaji guranja sebe u prvi plan, posebno redovnim komentarima na društveni mrežama, na gotovo svako zbivanje u UFC-u.

Čini se kako ga je na zub uzeo Elias Theodorou, kanadski talentirani borac i jedan od rijetkih Kanađana koji nije nastupio ovaj vikend u Saskatoonu. Vrlo duhoviti Elias se pojavio na Q&A te uzeo svoju mjesto na mikrofonu te upitao Tyrona Woodleya kako mu se čini Cathal Pendred te da na skali od 1 do 10 odredi koliko je Irac loš borac.

"Ne bih previše o njemu jer sam ga gledao samo jednom, no u toj jednoj borbi, gledajući kako se kreće, izgledao mi je malo poput probuđenog balona, tako je letao okolo", odgovorio je prvo Woodley, da bi Theodorou dodao da njemu izgleda kao neka smotana i nespretna balerina. Woodley ga je na kraju ocijenio ocjenom 6.

UFC je taj dio izbacio iz videa koji su objavili na svom Youtube kanalu, no nekima ipak nije promaknulo te video ipak postoji na tom servisu. Tako da je brzo nakon toga reagirao i sam Pendred, koji je putem Twittera upitao Eliasa zašto je opsjednut njime. Uključio se onda i Woodley i rekao da mu Elias pravi dodatni besplatni publicitet, da bi se na kraju ipak sve završilo objavom kanadskog borca koji je napisao:

"Volim te gledati kako plešeš, Cathal!"

Theodorou je inače vrlo talentirani borac srednje kategorije. U UFC je došao kao pobjednik Ultimate Fighter Nationsa, a nakon toga i ostvario tri pobjede. U karijeri je neporažen te mu je skor 11-0. Pendred je u UFC-u startao s četiri pobjede, od kojih su dvije bile kontroverznim odlukama, da bi u posljednjem meču završio poražen od Johna Howarda.

Trenutno ne nastupaju u istoj kategoriji, odnosno Pendred je u velteru, no budući da je u Ultimate Fighteru bio član rostera srednje kategorije, možda bi i moglo doći do njihove borbe, ako se ova cijela priča dodatno zakuha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI