Emocionalni Helwani ovoga tjedna nije imao goste, emisiju posvetio svojoj situaciji s UFC-om (VIDEO)

UFC 07.06.2016 15:58h Autor:

Ariel Helwani

U najnovijoj epizodi poznate emisije MMA Hour nije bilo gostiju. Razlog je taj što je voditelj Ariel Helwani sa svojim gledateljima odlučio podijeliti cijelu priču vezanu uz njegovo progonstvo iz UFC-a koje je srećom završeno samo nekoliko sati nakon što je emisija emitirana.

Helwani je najuspješniji, najpoznatiji, a vjerojatno i najbolhji MMA novinar na svijetu što je zaslužio svojim mukotrpinim radom. Ono što Helwani nije zaslužio je da mu UFC doživotno zabrani da sudjeluje na UFC eventima u ulozi novinara. Upravo to se dogodilo prošlog vikenda na UFC-u 199 u Inglewoodu gdje je Helwani zajedno s kolegama izbačen iz dvorane neposredno prije glavne večeri zato što je prenio, očito ne dovoljno dobru tajnu, da će Brock Lesnar nastupiti na UFC 200 priredbi, što je trebala biti velika vijest kojom je kompanija htjela iznenaditi fanove u video najavi tokom eventa.

UFC je ipak odlučio ukinti zabranu što su priopćili u službenoj izjavi na svojoj stranici, iako su zadržali stav da je Helwani svojim metodama izvještavanja prekoračio granice novinarstva.

S time se ne slaže Helwani koji je cijelu emisiju odlučio posvetiti ovoj temi, a tokom govora koji je trajao gotovo dva sata bio je iznimo emocionalan i vidno pogođen cijelom situacijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI