Erick Silva: Bio sam ozlijeđen, trebao sam otkazati borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2015 19:48h Autor:

Erick Silva

Erick Silva još jednom nije uspio napraviti korak prema vrhu, a ovog ga je puta prizemljio Neil Magny. No, Brazilac je za svoj poraz odlučio okriviti ozljedu koja mu se dogodila u pripremama.

Dan nakon što je doživio poraz, Silva se oglasio na Instagramu te se obratio fanovima. Iz onog što je napisao se da zaključiti kako je nastupio ozlijeđen te da to smatra najvećim razlogom svog lošeg nastupa.

"Naravno da mi se nije svidio moj nastup. Poražen sam, ali sam se i osramotio. Znam da sam puno bolji borac nego što sam to prikazao u ovoj borbi. Moja najveća greška je što sam inzistirao na tome da se borim, iako su mi treneri i liječnici savjetovali drugačije. No, zahvaljujem im što su se složili sa mnom i učinili sve da uspijem nastupiti. Odradio sam očajno i zaslužio sam izgubiti. Platio sam cijenu toga što sam se borio nespreman", stoji pokraj fotografije.

Silva kao da je zaboravio da je njegov protivnik nastupio bez priprema za borbu i samo tri tjedna nakon prethodnog nastupa gdje je izgubio. U svakom slučaju, Silva je izgledao jako loše, no namjerava nešto promijeniti u svojoj karijeri.

 "Ono u što sam siguran i što garantiram je da više nikad neću nastupiti ukoliko nisam sto posto spreman fizički, bez ikakvih ozljeda i uz potpuni kamp. U suprotnom namjeravam učiniti ono što rade svi ostali, otkazat ću borbu", dodao je još na kraju.

Ovim porazom je Silva prekinuo seriju od dvije pobjede te mu UFC skor sada iznosi 6-5.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI