Žestoko na sparingu Cro Copa i Miočića (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.03.2015 11:29h Autor:

Stipe Miočić i Mirko Filipović

Stipe Miočić i Mirko Filipović žestoko se pripremaju u Zagrebu za svoje naredne UFC izazove. Donosimo vam nekoliko fotografija iz dvorane u kojoj se trenutno nalaze jedan od najvećih MMA boraca ikad te drugi, koji ima šansu da to kroz nekoliko godina postane.

Nema šale u zagrebačkoj treninga dvorani Mirka Filipovića. Cro Cop i Stipe Miočić, uz pomoć udaračkih kvaliteta Mladena Kujundžića te isto tako parteraških Saša Milinkovića, žestoko treniraju i pripremaju se za svoje UFC borbe, koji slijede u vrlo kratkom roku. Fight Site saznaje kako je riječ o izuzetno žestokih sparinzima, no isto tako i korisnik za oba borca, koji rijetko kad imaju priliku raditi s tako snažnim i kvalitetnim borcem kao sparing partnerom.

Stipe je također postavio i video gdje se borci, zajedno sa Stipom Drvišem, nalaze na trčanju, a susreo se i s velikim Željkom Mavrovićem, kojem je darovao svoju "Firefighter" majicu. Željka je predstavio svojim Facebook fanovima kao čovjeka koji je došao do odluke protiv Lennoxa Lewisa te mu zahvalio na podršci.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI